Convoquen set places d'agent per reforçar la policia local d'Amposta

L'Ajuntament d'Amposta vol cobrir vacants per jubilacions que han tingut lloc els últims mesos per arribar als 39 agents
Imatge d'arxiu d'un cotxe patrulla de la Policia Local d'Amposta. | PL Amposta

 

L'Ajuntament d'Amposta ha convocat set places d'agent de funcionari de carrera per reforçar el cos de la policia local. Segons el consistori, es tracta de places que han de cobrir vacants per jubilacions que han tingut lloc durant els últims mesos i poder millorar, així, el servei a la ciutadania. A la convocatòria de places de a ser policia local hi poden accedir persones majors d'edat amb la ciutadania espanyola que compleixin una sèrie de requisits.

 

S'han de complir diversos requisits

Els sol·licitants hauran de tenir el títol d'educació secundària obligatòria o equivalent; no han d'haver estat condemnats per cap delicte; no han de patir cap malaltia ni cap impediment físic o psíquic que impossibiliti el normal exercici de les funcions; tenir una alçada mínima d'1,60 metres per a les dones i 1,65 metres per als homes, i disposar dels permisos de conduir de les classes A2 i B. De la mateixa manera, s'haurà de presentar el compromís de portar armes, mitjançant declaració jurada juntament amb la sol·licitud corresponent. Amb la incorporació d'aquests set agents, prevista per al segon trimestre de l'any, el cos policial d'Amposta disposarà de 39 agents. 

 

Segons la informació publicada al portal d'Ofertes públiques de treball de l'Ajuntament d'Amposta, a les persones que es presentin se'ls realitzaran un total de sis proves durant el procés de selecció. Es farà una primera prova de coneixements de la llengua catalana, una prova de cultura general, una prova teòrica, una prova d'aptitud física, un test psicotècnic i un reconeixement mèdic.

 

L'alcalde de la capital del Montsià, Adam Tomàs, ha refermat la seva aposta per millorar el cos amb les noves places convocades. «Ens permetran refermar el model policial que hem estat impulsant els darrers anys», afegeix Tomàs. Un model de policia de proximitat, segons el regidor de Governació, Miquel Subirats, «que s'apropi cap a una policia pedagògica i correctora i s'allunyi de la imatge de policia sancionadora». Podeu consultar tota la informació al web de l'Ajuntament d'Amposta.