Pla detall de l'aplicació mòbil del projecte Teuporto.

L'Ajuntament d'Amposta dona 10.000 euros al comerç i la restauració perquè instaurin el servei a domicili

El sector oferirà el repartiment a través de l'aplicació Teuporto desenvolupada per joves ebrencs

L'Ajuntament d'Amposta ha fet una aportació extraordinària de 10.000 euros perquè els comerços, bars i restaurants d'Amposta puguin oferir els seus serveis i productes a domicili. El repartiment es pot demanar a través de l'aplicació mòbil Teuporto, desenvolupada per joves ebrencs, un d'ells de la ciutat. El consistori ha fet una aportació de 7.000 euros a la Federació de Comerç d'Amposta (FECOAM), 2.000 euros a l'Associació de Restauradors d'Amposta, i 1.000 euros a l'Associació de Venedors del Mercat per fomentar la implantació de l'aplicació entre els associats.

La voluntat de l’Ajuntament és «fomentar el comerç digital per tal que els comerços, bars i restaurants puguin continuar oferint els seus serveis malgrat les restriccions derivades de la pandèmia».

L’alcalde, Adam Tomàs, i la regidora de Comerç i Mercat Municipal, Susanna Sancho, van presidir l’acte de signatura dels acords amb la presidenta de Fecoam, Júlia Saez, i la presidenta dels restauradors, Arantxa Codorniu. Quedarà pendent la signatura del conveni amb els paradistes del mercat.


Comentaris