L'Ajuntament d'Ascó ofereix 50 llocs de treball per a joves aquest estiu

El Pla d'Ocupació juvenil Estiu Jove donarà feina per un mes a temps parcial en tasques a l'administració municipal

Els joves d'Ascó entre 17 i 25 anys poden presentar aquest setmana les sol·licituds per participar al Pla d'Ocupació Juvenil Estiu Jove. L'Ajuntament ofereix 50 llocs de treball, a temps parcial i per un mes en diferents tasques a l'administració municipal.

Es tracta de feines de suport als departaments de secretaria, recursos humans, informàtica, serveis tècnics, cultura i festes, medi ambient, brigada municipal, intervenció-tresoreria, habitatge, comunicació i atenció a les persones. També es preveuen tasques de suport a l'oficina de subvencions, a la Llar d'Infants i a Vídeo Ascó Televisió. La iniciativa vol facilitar als joves experiència laboral i competències professionals relacionades amb els seus estudis.

El pla incorpora un mòdul formatiu sobre el lloc de treball a ocupar, sobre prevenció de riscos laborals i amb competències transversals per a la seva aplicació al lloc de treball.

"Vídeo indignant: Ball i festa sense mascareta ni distància en un local nocturn de TGN" "Ribera d'Ebre: Planta simbòlica d'oliveres per commemorar l'aniversari del gran incendi"