La Policia Local de Tortosa i els Mossos d'Esquadra ha denunciat més d'una trentena de persones

L'Ajuntament de Tortosa pressuposta més de 36 milions d'euros per als centres hospitalaris municipals

També han aprovat el projecte de museïtzació de les restes arqueològiques de la plaça de la Catedral

L'Ajuntament de Tortosaha aprovat els pressupostos del 2021 per a la Clínica Terres de l'Ebre i l'Hospital de la Santa Creu, centres de titularitat municipal, per un import total de més de 36 milions d'euros. En concret, es destinarà 22 milions a la societat Gestió Sanitària i Assistencial de Tortosa, SAM (GESAT); 14,3 milions a la societat Tortosa Salut; i l'Entitat Pública Empresarial Local Hospital i Llars de la Santa Creu de Tortosa rebrà més de 532.000 euros.

A banda, les obres d'adequació de la quarta planta de l'hospital de la Santa Creu de Jesús segueixen en marxa. Els treballs permetran habilitar onze noves habitacions, amb capacitat per a disset llits. El nou espai es destinarà inicialment a l'atenció de malalts per Covid-19.

Aproven el projecte de museïtzació de les restes arqueològiques de la plaça de la Catedral

L'Ajuntament de Tortosa ha aprovat el projecte de museïtzació de les restes arqueològiques descobertes durant les excavacions prèvies a la urbanització de la nova plaça de la Catedral. El projecte permetrà recórrer els diferents vestigis localitzats, com la muralla de la Dertosa romana, edificacions de la ciutat andalusina de Turtuxa, l'absis visigot de la primera catedral de la ciutat, o la façana fluvial de l'època del Renaixement.

Mentrestant continuen les obres d'urbanització de l'espai amb l'aixecament de les pilastres que han de sustentar l'estructura elevada. També s'està construint el forjat que delimita l'actuació amb l'avinguda de Felip Pedrell.
 


Comentaris