Els alcaldes contraris a l'abocador de Riba-roja s'encomanen al contenciós presentat per aturar-lo

Es mostren «molests per la incapacitat de Territori» de parar un projecte que qualifiquen de «barbaritat»
Els alcaldes i electes que han denunciat des de les obres de l'abocador de Riba-roja d'Ebre que els treballs encara no han acabat. | ACN

 

Els alcaldes, alcaldesses i electes de la Ribera d'Ebre i del Segrià contraris a l'abocador de Riba-roja d'Ebre han emès un comunicat per advertir que seguiran lluitant i que «no defalliran» en l'intent d'aturar el dipòsit. Insisteixen que les obres no s'han acabat i confien en el contenciós administratiu que han presentat alguns ajuntaments de la zona per parar el projecte. Adverteixen que existeixen sentències d'anul·lació de llicències per causes similars encara que el dipòsit comenci a operar. «Una part del procediment està mal fet. Ens sentim profundament molests per la incapacitat del Departament de Territori d'aturar aquesta barbaritat de projecte que no respon a les necessitats d'abocament de residus industrials de les nostres comarques», apunten.

El comunicat el signen 13 dels 14 alcaldes de la Ribera d'Ebre, juntament amb els batlles d'Almatret, Maials i Llardecans i desenes d'electes d'aquestes comarques. També han fet la petició al conseller Damià Calvet perquè visiti de nou la zona i doni les explicacions pertinents als opositors de l'abocador.

També et pot interessar

"🔴 ALERTA: 2 ferits en nou accident múltiple a l'Ebre" "🔴NOVETATS: El conductor mort en l'accident a l'AP-7 era un home de 41 anys"