Eva Roig ha renunciat al càrrec d'alcaldessa per motius laborals

L'alcaldessa de Tivenys renuncia al càrrec per motius laborals tres mesos després de les eleccions

El número dos de la llista d'Implicats Fem Poble - ERC, Eladi Galbe, rellevarà Eva Roig a l'alcaldia en un ple extraordinari convocat aquest dimarts

L'alcaldessa de Tivenys (Baix Ebre), Eva Roig, ha anunciat la seva renúncia al càrrec per motius laborals només tres mesos després de les eleccions municipals. Segons un comunicat de la seva formació, Implicats Fem Poble-ERC Tivenys, Roig ha adduït que un canvi en la seva posició laboral que ha conegut durant les últimes setmanes i que es farà efectiu el pròxim 9 d'octubre li impedirà compatibilitzar la feina amb la «dedicació i exigència que requereix el càrrec».

Per formalitzar la renúncia, Roig ha convocat un ple extraordinari aquest dimarts durant el qual es formalitzarà el seu relleu pel número dos de la llista i primer tinent d'alcalde de Societat i Benestar, Cultura i Esports, Eladi Galbe. «Per sentit comú i responsabilitat vers la institució i la ciutadania, calia que un altre membre de l'equip de govern assumís l'alcaldia», referma la formació.

Implicats Fem Poble - ERC ha mostrat el seu agraïment a Roig per la seva «feina» i «honestedat», i han anunciat que la fins ara alcaldessa continuarà «aportant il·lusió i dedicació al projecte» des del grup municipal. El passat 26 de maig la candidata republicana es va imposar només per sis vots a la llista que encapçalava la històrica exalcaldessa socialista, Maria Beltran, que havia ocupat el càrrec des del passat 2003.


Comentaris