L'alcaldessa de Tortosa visita els barris per recollir les peticions de veïnes i veïns

La iniciativa preveu recollir les demandes veïnals per tal d'incloure-les al nou programa electoral
L'alcaldessa de Tortosa visita els barris per recollir les peticions de veïnes i veïns | cedida

 

 

Meritxell Roigé, alcaldessa i alcaldable de la capital del Baix Ebre, juntament amb el seu equip de Junts per Tortosa, han iniciat un seguit de visites als diferents barris de la ciutat, per tal d'escoltar les peticions del veïnat.

 

Des d'aquest dilluns 18, i fins al pròxim 30 de març, els representants municipals duran a terme la campanya de barris 'Vine i digues la teua!'; un acte de certa precampanya que ja s'havia dut a terme altres anys i amb la qual, l'actual equip de govern vol conèixer la realitat de primera mà i recollir les propostes, demandes i peticions que veïnes i veïns tinguin sobre la millor manera de transformar el seu barri.

 

 

Confeccionant el programa electoral

Durant l'inici de l'acte al barri de Ferreries, Roigé reivindicava l'opinió dels ciutadans com un element essencial per a fer ciutat: «Ens trobem aquí amb l’objectiu de rebre les demandes dels veïns i veïnes de tots els barris de la ciutat. Estem confeccionant el programa electoral per a les properes eleccions i volem que la gent ens pugui dir com volen que es continuï transformant el barri».

 

Davant les preguntes dels periodistes, l'alcaldessa de Tortosa ha insistit que aquesta iniciativa ja s'ha dut a terme altres anys i que no està vinculada a la campanya electoral, tenint en compte que «no s'expliquen propostes, sinó que es recullen».

 

La campanya 'Vine i digues la teua!' doncs, passarà per Ferreries, Remolins, Sant Llàtzer, el Grup El Temple, el Centre Nucli Històric, El Temple, Rastre i Santa Clara.

 

Pla general de la façana de l'Ajuntament de Tortosa | delCamp.cat

 

Et pot interessar