La consellera Artadi inaugurarà la sendera del castell de Móra d'Ebre

L'acompanyarà Miquel Àngel Escobar, secretari d'Administracions Locals i de Relacions amb l'Aran
Imatge del castell de Móra d'Ebre | Cedida

 

Avui divendres, 20 de juliol, la consellera de Presidència i portaveu del Govern de la Generalitat, Elsa Artardi, farà una visita a les Terres de l’Ebre, acompanyada de Miquel Àngel Escobar, secretari d’Administracions Locals i de Relacions amb l’Aran.

Artadi inaugurarà la sendera del castell de Móra d'Ebre

A la tarda la consellera visitarà el municipi de Móra d’Ebre, on inaugurarà la sendera del castell de Móra d’Ebre, a un quart de set, a més de la segona fase de la construcció dels talussos.

 

El castell de Móra d’Ebre està situat al nucli antic de la vila, data del segle VIII i va ser un dels castells més importants de la ribera dreta del riu Ebre i, actualment, es poden veure les muralles exteriors i dues torres. En una d’elles hi ha el Centre d’Interpretació de les Guerres Carlines.

 

A més, al municipi també s’han dut a terme obres de manteniment i millora del camí de Miravet i de diversos trams del camí de la Ratlla del Terme, tot dins del programa d’arranjament i millora de camins municipals 2018.

 

Subvenció per a la millora de camins municipals

Aquestes millores van consistir en una reposició del paviment de base asfàltica, obres realitzades a mitjans del mes de juny, i han estat possibles gràcies a la subvenció que Móra d’Ebre va rebre de la Junta de Govern Local del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre per a les obres d’arranjament i millora de camins municipals, el passat mes de maig.

 

El programa de millora de camins és fruit del conveni de col·laboració i coordinació entre l’ens comarcal i la Diputació de Tarragona, que aporta els recursos econòmics. La subvenció obtinguda per part del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre va ser de 5.991,18€ i tan sols cobreix el 58% del cost de l’actuació, deixant la resta a càrrec de l’Ajuntament de Móra d’Ebre.

"Un camió bolca a Tortosa" "Incendi al costat de l'autopista AP-7, entre l'Ampolla i Tortosa"