Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

AGENDA

El programa de Santa Tecla d'aquest diumenge, 22 de setembre

AGENDA

El programa de Misericòrdia d'aquest diumenge, 22 de setembre

L'Assamblea General del Consorci d'Aigües de Tarragona aprova els comptes del 2018

Meritxell Roigé ha sigut l'encarregada de presidir l'Assamblea
L'Assemblea General del CAT es va celebrar aquesta setmana  | CAT
 

El passat dimarts 30 d'abril va tenir lloc la celebració de l'Assemblea General del Consorci d'Aigües de Tarragona (CAT) a l'Ampolla, allí es van aprovar els resultats dels comptes del passat any 2018, unes xifres que es poden consultar a la memòria publicada a la pàgina web del CAT. L'encarregada de presidir l'Assemblea General va ser Meritxell Roigé, presidenta del consorci, estrenant-se en aquest tipus d'assemblea des del seu nomenament. Per aquest motiu ha ofert també un discurs sobre la responsabilitat personal amb la qual emprèn el càrrec i el compromís per l'obtenció de resultats positius.

 

La jornada tenia com a finalitat informar els usuaris dels comptes de l'exercici anterior. A més, es va parlar sobre les licitacions i adjudicacions realitzades des del passat mes d'octubre i de les obres i projectes que s'han realitzat o que encara es troben en curs. L'informe d'explotació de l'any 2018 i la memòria d'actuacions també es van presentar, aprofitant el motiu de reunió de l'Assemblea General del CAT.

 

Les previsions futures del Consorci d'Aigües de Tarragona

L'import a invertir previst pels pròxims dos anys és de 7.900.000 euros, tal com ha explicat el director-gerent del Consorci, Josep Xavier Pujol. Aquesta quantitat estarà destinada, entre d'altres accions, a la implantació del projecte regulador a la Urbanització Coto del Rey del Baix Penedès i el projecte de variant de traçat i soterrament dels autoportants del Baix Ebre i Baix Camp.

 

Tampoc va faltar la informació sobre l'expedient tramitat a la Confederació Hidrogràfica de l'Ebre, en el qual es disminuirà tant la concessió actual com el cabal màxim instantani. Cal destacar que el CAT vetlla pel subministrament d'aigua potable a ajuntaments i indústries de les Terres de l'Ebre i del Camp de Tarragona. En constant actualització, s'adapta a les necessitats del mercat i a les possibilitats de millora existents, oferint sempre el millor servei possible a la ciutadania.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris