L'Assamblea General del Consorci d'Aigües de Tarragona aprova els comptes del 2018

Meritxell Roigé ha sigut l'encarregada de presidir l'Assamblea
L'Assemblea General del CAT es va celebrar aquesta setmana  | CAT
 

El passat dimarts 30 d'abril va tenir lloc la celebració de l'Assemblea General del Consorci d'Aigües de Tarragona (CAT) a l'Ampolla, allí es van aprovar els resultats dels comptes del passat any 2018, unes xifres que es poden consultar a la memòria publicada a la pàgina web del CAT. L'encarregada de presidir l'Assemblea General va ser Meritxell Roigé, presidenta del consorci, estrenant-se en aquest tipus d'assemblea des del seu nomenament. Per aquest motiu ha ofert també un discurs sobre la responsabilitat personal amb la qual emprèn el càrrec i el compromís per l'obtenció de resultats positius.

 

La jornada tenia com a finalitat informar els usuaris dels comptes de l'exercici anterior. A més, es va parlar sobre les licitacions i adjudicacions realitzades des del passat mes d'octubre i de les obres i projectes que s'han realitzat o que encara es troben en curs. L'informe d'explotació de l'any 2018 i la memòria d'actuacions també es van presentar, aprofitant el motiu de reunió de l'Assemblea General del CAT.

 

Les previsions futures del Consorci d'Aigües de Tarragona

L'import a invertir previst pels pròxims dos anys és de 7.900.000 euros, tal com ha explicat el director-gerent del Consorci, Josep Xavier Pujol. Aquesta quantitat estarà destinada, entre d'altres accions, a la implantació del projecte regulador a la Urbanització Coto del Rey del Baix Penedès i el projecte de variant de traçat i soterrament dels autoportants del Baix Ebre i Baix Camp.

 

Tampoc va faltar la informació sobre l'expedient tramitat a la Confederació Hidrogràfica de l'Ebre, en el qual es disminuirà tant la concessió actual com el cabal màxim instantani. Cal destacar que el CAT vetlla pel subministrament d'aigua potable a ajuntaments i indústries de les Terres de l'Ebre i del Camp de Tarragona. En constant actualització, s'adapta a les necessitats del mercat i a les possibilitats de millora existents, oferint sempre el millor servei possible a la ciutadania.