El Banc dels Aliments recull més de 350 quilos de comestibles a les Terres de l'Ebre

Uns 200 infants han participat en el primer torneig solidari organitzat pel Club de Futbol de Tortosa
El Club de Futbol Tortosa ha mostrat la seva cara més solidària | ACN

 

El Banc d'Aliments de les Terres de l'Ebre ha recollit més de 350 quilos d'aliments per ajudar a les famílies necessitades del territori gràcies a la col·laboració dels participants del primer torneig solidari organitzat pel Club de Futbol Tortosa que s'ha fet al matí d'avui dissabte, 29 de desembre. En la competició solidària hi han participat uns 200 infants de 14 equips de diferents punts de Catalunya i València. «Avui són els més petits els que participen en la nostra campanya, hem de conscienciar els infants que la pobresa alimentària no només es troba a grans ciutats o altres continents, sinó que també està present a les poblacions ebrenques», ha afirmat el coordinador del Banc dels Aliments, Òscar Ologaray.

Part dels productes recollits provenen de la Fira de Nadal, organitzada pels comerciants del Nucli Antic de Tortosa el passat 16 de desembre.

Imatge dels jugadors que han participat en el primer torneig solidari organitzat pel Club de Futbol Tortosa, en benefici del Banc dels Aliments | ACN

El Gran Recapte d'aliments recull més de 80.000 quilos a les Terres de l'Ebre

El Gran Recapte d'aliments 2018, que va celebrar-se entre els dies 30 de novembre i 1 de desembre, va recollir a les comarques de Tarragona més de 500.000 quilos d'aliments. A les Terres de l'Ebre, concretament, es van superar els 80.000 quilograms, en una edició que va comptar amb 1.300 ebrenques i ebrencs voluntaris

Òscar Olagaray, en aquell moment, va explicar que «estem molt satisfets perquè hem assolit els 500.000 quilos d'aliments a la província de Tarragona, 85.000 a les Terres de l'Ebre, i aquestes xifres demostren la consolidació del Gran Recapte al territori». El portaveu de l'entitat, a més, va tenir paraules d'agraïment cap als participants i col·laboradors, i va afegir que «gràcies a tots els que aquest cap de setmana heu volgut formar part de la gran família que és el Gran Recapte, gràcies per ajudar-nos a posar el plat a taula d'aquells que més ho necessiten».

Classificar i repartir, la feina que no es veu després del Gran Recapte

"Móra la Nova no pot aprovar els pressupostos pel 2019" "ATENCIÓ: Incendi en un veler a les Terres de l'Ebre"