Banc dels Aliments de Tortosa

El Banc dels Aliments recapta més de 12.000 quilos de productes en dos dies de campanya a Tortosa

Destaquen l'augment del valor nutricional dels productes recaptats durant la campanya

La campanya del Banc dels Aliments a Tortosa ha estat tot un èxit. En només dos dies han recaptat 12.311 quilos d'aliments bàsics. La ciutadania ha tornat a respondre a la crida en una vuitena edició marcada de prop per la Covid-19.

La quantitat d'aliments recollits ha estat menor que en recollides prèvies a la pandèmia. Tot i això, l'alegria del Banc dels Aliments està en l'augment del valor nutricional dels productes recaptats. 

El portaveu del Banc dels Aliments, Òscar Ologaray ha agraït la implicació dels voluntaris. «Gràcies a les més de 300 persones que heu tornat a fer possible que la recollida hagi estat un èxit», ha expressat. 

En aquesta línia, el portaveu ha explicat que «aquests aliments  es repartiran immediatament entre les famílies més vulnerables del municipi».

«Un cop més, queda demostrat que quan sumem esforços, multipliquem resultats», ha destacat Ologaray. També ha recordat que «en la lluita contra la fam hi estem tots implicats: la ciutadania, les empreses i les administracions, i avui queda demostrat que tots hem complert».

L'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, també ha agraït la tasca dels més de 300 voluntaris. També ha remarcat la feina del Banc dels Aliments, Càritas, Creu Roja, l'Arxiconfraria de la Cinta i Protecció Civil, per fer possible l'acte.

La necessitat alimentària a Catalunya ha augmentat un 30%. En aquest sentit, Tortosa treballa perquè ningú es quedi enrere.