Guanya la batalla al coronavirus: La Noa, un nadó de 13 mesos d'Amposta rep l'alta

L'esperada notícia va ser donada el Divendres Sant

 

Una família d'Amposta ha rebut una gran notícia aquest Divendres Sant. La seva filla, de 13 mesos, havia estat contagiada de coronavirus i després d'una llarga batalla, ha guanyat al virus i ja està a casa en aïllament domiciliari, segons explica Ebredigital. La nena ha estat donada d'alta aquest Divendres Sant. 

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Gairebé un mes amb el virus

Els problemes de la nena vénen d'abans de l'arribada del coronavirus. Segons el citat mitjà, la petita ja tenia problemes respiratoris. La matinada del 15, a l'inici del confinament, va fer febre i tenia tos i van ser dirigits fins a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

 

Entre el 16 i el 19 de març va ser ingressada a l'hospital tarragoní, però en una primera prova, va donar negatiu de la Covid-19, però en una segona, el resultat va ser positiu. Després, en complicar-se el seu estat, va ser traslladada fins a l'Hospital de la Vall d'Hebron. A l'hospital barceloní va estar-hi fins al 31 de març, quan va tornar al Joan XXIII amb una clara millora del seu estat.

 

Divendres Sant va rebre l'alta, després de poc més d'una setmana a Tarragona. Ara a casa, porta oxigen, mentre estan en contacte amb pediatres que fan un seguiment de la seva evolució mèdica.