Els Bombers rescaten un gos que havia caigut al riu Ebre, a Amposta

El fort desnivell i la impossibilitat d'accedir a l'animal a través de les roques, va obligar els Bombers a fer servir una embarcació
L'ús d'una embarcació va permetre als Bombers rescatar l'animal | Twitter / @bomberscat

 

Durant la tarda d’ahir dilluns, 4 de febrer, els Bombers de la Generalitat van salvar un gos que havia caigut al riu Ebre, al seu pas pel municipi d’Amposta, a la comarca del Montsià.

Els fets, concretament, van tenir lloc a la façana fluvial del municipi, a la zona del Castell i els serveis d'emergència van rebre l’avís a les 18.25 hores. Davant la impossibilitat d’accedir a l’animal baixant per les roques, dos efectius dels Bombers s’hi van acostar pel riu, amb barca.

El gos, sortosament, va ser rescatat sa i estalvi.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Un gos cau en un pou a Constantí

Diumenge, 3 de febrer, el gos d'un caçador va caure en un pou situat en uns terrenys rurals propers a l'Aeroport de Reus, al terme municipal de Constantí, al Tarragonès. De sobte, l'home va perdre de vista l'animal, que campava buscant preses. El caçador, veí de Constantí, cridava el gos, però fort vent del cap de setmana li impedia sentir els seus lladrucs.

Després de buscar-lo una estona, l'home va trobar el ca dins d'un forat. El solc feia més de dos metres de diàmetre i el veí assegura que no se'n veia el fons. L'amo del gos va baixar, ell mateix, a l'interior del forat «inconscientment», relata, per tal de rescatar l'animal.

Imatge del gos que va caure en un forat a Constantí | Cedida

 

Diversos companys col·laboren en el rescat

El pou, segons el testimoni, era molt fondo però unes branques, afortunadament, van impedir que el gos caigués més avall. Finalment, i amb l'ajuda d'altres companys, van poder salvar el gos i superar el mal tràngol.

"ÚLTIMA HORA: Espectacular incendi a Ercros a l'Ebre" "ÚLTIMA HORA: Incendi mortal en una casa de la Terra Alta"