Extingit l'incendi forestal a Corbera d'Ebre, que ha cremat 1,55 hectàrees

L'alerta s'ha donat als voltants de les tres de la tarda
Els Bombers de la Generalitat treballen amb 12 dotacions en un incendi a Corbera d'Ebre | Bombers

 

ACTUALITZACIÓ 06/06/2019 8.00 hores

Els Bombers van donar per extingit l'incendi de Corbera d'Ebre al voltant de les 22.30 hores d'aquest dimecres. Segons estimacions dels Agents Rurals, les flames van cremar 1,55 hectàrees. El foc es va declarar cap a les 15 hores, el van tenir estabilitzat a les 16.50 hores i controlat a les 17.15 hores malgrat que el vent bufava a la zona. 

NOTÍCIA 05/06/2019 16.00 hores

Els Bombers de la Generalitat estan treballant en un incendi forestal al municipi de Corbera d'Ebre, a la comarca de la Terra Alta. El servei d'emergències ha rebut l'alerta del foc quan faltaven pocs minuts per a les tres en punt de la tarda.

L'incident ha succeït a prop del punt quilomètric 808 de la carretera N-420, on les flames estan afectant vegetació forestal i zona agrícola del municipi de la Terra Alta. Els Bombers estan treballant per extingir l'incendi amb tres mitjans aeris i nou dotacions terrestres.

Als voltants de les cinc de la tarda, els Bombers han informat que les tasques d'extinció de l'incendi forestal de Corbera d'Ebre evolucionen favorablement, malgrat el vent que bufa a la zona en què afecten les flames. En aquest sentit, es continua treballant amb nou dotacions i un helicòpter al terreny i, així, acabar de tancar el perímetre en què està afectant l'incendi.

Controlat l'incendi de Corbera d'Ebre

Els Bombers de la Generalitat han donat per controlat l'incendi forestal de Corbera d'Ebre als voltants d'un quart de sis de la tarda. En aquest sentit, han treballat des de gairebé les tres de la tarda, fins passades les cinc. Els Agents Rurals han informat que, provisionalment, les flames han afectat 1,55 hectàrees de vegetació forestal i agrícola.

"🌳La llei de protecció d'oliveres monumentals comença a moure's al Parlament" "Doctor Prats, Soul Machine i SUU actuaran al Mirarock 2019, al Castell de Miravet"