Una quarantena de positius en un brot de coronavirus a la planta de l'empresa Padesa, a Roquetes

Ara mateix, són un total de 37 treballadors | L'empresa ja ha realitzat cribratges i preveu noves mesures per controlar la situació
Una professional sanitària vestida amb un equip de protecció contra la Covid-19 | CatalunyaDiari

Brot de coronavirus a la planta que l’empresa Padesa té a Roquetes, a la comarca del Baix Ebre. Fins ara, un total de 43 treballadors d’aquest escorxador han donat positiu per Covid-19, segons fonts del Departament de Salut. L’empresa, per la seva part, ha iniciat un cribratge entre el personal d’una de les sales de la companyia i preveu adoptar noves mesures per tal de controlar la situació. A les instal·lacions de Padesa a Roquetes hi treballen ara mateix 700 persones.

Entre finals de juliol i principis d’agost, la planta ja es va sotmetre a un cribratge massiu a través de proves PCR, abocant un 1,72 per cent de casos positius. En aquell moment, es van fer fins a 927 proves, 518 als centres de Padesa i Paumar a Roquetes, i 409 a la planta de producció de Padesa a Amposta, amb un total de 16 contagis. Llavors, i amb aquests resultats, es va descartar emprendre mesures excepcionals.

"Més de 30: La Generalitat rebutja la meitat de propostes de nous parcs eòlics a l'Ebre" "A judici: La violentíssima acció que va acabar matant un home a l'Ebre"