Imatge d'arxiu d'una patrulla dels Mossos d'Esquadra.

Troben la dona de 82 anys amb Alzheimer que va desaparèixer dimecres a la tarda al Perelló

Va marxar de casa mentre la seva parella dormia

Una dona de 82 anys amb Alzheimer va desaparèixer dimecres a mitja tarda al Perelló, a la comarca del Baix Ebre, mentre la seva parella dormia. Viuen en un mas. La recerca va començar cap a les 21 hores. La desapareguda, Maria Teresa Ciurana, porta un pantaló de pijama blau, un abric vermell i ulleres. 

S'ha estat buscant tota la nit a la dona i, als voltants de les set d'aquest matí, ha continuat la recerca amb catorze dotacions dels Bombers de la Generalitat i la seva unitat canina, vuit patrulles dels Mossos d'Esquadra, la Policia Local i l'helicòpter.

Zona rural del Perelló
La dona desapareguda ha estat trobada molt a prop del restaurant Carpe Diem del Perelló | Google Maps

 

Troben la dona desapareguda al Perelló 

Aquest matí de dijous, quan passaven pocs minuts de les nou, agents dels cossos policials que formaven el dispositiu de recerca han trobat a la dona, aparentment, en bon estat físic, segons han informat els Bombers de la Generalitat a TarragonaDigital. 

Maria Teresa Ciurana, que havia desaparegut vestida amb un pantaló de pijama blau, un abric vermell i ulleres, ha estat trobada aquest matí a dins del cobert d'una finca a dins del terme municipal del Perelló, molt a prop del restaurant 'Carpe Diem' del municipi ebrenc, segons han explicat Mossos d'Esquadra, el qual es troba a, aproximadament, 10 quilòmetres des del centre de la població del Baix Ebre.

Després de passar tota la nit desapareguda, se l'ha trobat amb bona aparença física, però tenia algunes ferides produïdes per rascades. Tanmateix, els agents que l'han trobat en la masia del Perelló, l'han portat al punt de trobada on s'havia organitzat la recerca.

També et pot interessar:


Comentaris