Busquen una família per viure i gestionar un alberg a Prat del Comte, a la Terra Alta

Amb 183 habitants, és el poble més petit de la comarca

La iniciativa 'Repoblem' ha fet una crida a través de les xarxes socials per trobar una família amb fills que es vulgui fer càrrec de l'alberg municipal Ca la Jepa de Prat del Comte, a la Terra Alta. 

Es tracta d'un alberg que compta amb un espai per viure i que necessita una família que es faci càrrec de la gestió de l'equipament municipal. L'any passat Prat del Comte tenia 183 habitants i és el poble més petit de la comarca de la Terra Alta. Fa anys que, com molts altres pobles de l'interior de les Terres de l'Ebre, pateix un problema d'envelliment de població. Per això la crida fa referència a una família amb fills, per tal d'augmentar el cens i donar vida a la petita escola del municipi.

A Prat del Comte hi ha diversos serveis per tal que una família amb nens hi pugui anar a viure, com ara una petita escola, un consultori, una farmaciola i també una botiga de queviures. Gandesa és a 23 quilòmetres en cotxe i Tortosa, a 28. 

L'alberg Ca la Jepa té cinc habitacions amb lliteres amb una capacitat d'una cinquantena de persones, banys comunitaris, a més d'un menjador i d'una sala multiús. També disposa d'un molí d'oli de principis del segle XX, zona d'aparcament i una zona de jocs al carrer.

"20 anys de lluita, pedagogia i perseverança en la defensa del riu i el Delta de l'Ebre" "Important: Una zona de TGN, la primera que treurà les mascaretes a l'aula"