Captura del vídeo promocional de la campanya #tuetselregal d'Ascó

Ascó engega la campanya #tuetselregal per premiar la fidelitat dels clients al comerç local

Es repartiran 15.000 rasques que amaguen premis de 5 euros per bescanviar a les botigues del poble

És temps de Nadal, temps de felicitat, temps de donar escalf als més pròxims, malgrat la pandèmia i els comerciants d'Ascó han volgut engegar una campanya ben especial per aquest any tan estrany. Les botigues asconenques volen premiar la fidelitat dels seus clients i fan una crida a mantenir en vida el comerç local. Per això, comerços i Ajuntament han engegat la campanya #tuetselregal  de cara a aquestes festes de Nadal.

Fins al 6 de gener, una quarantena de comerços del municipi repartiran més de 15.000 rasques de Nadal entre els seus clients. Algunes d'aquestes butlletes tenen un premi de 5 euros que es podran bescanviar al comerç local des del 7 de gener fins al 27 de febrer.

«Vivim una situació de pandèmia que ha estat un cop molt fort pel comerç local, però també ens ha fet donar compte de la importància de les relacions humanes i d’estar connectats amb el nostre entorn. Ara més que mai, el nostre comerç necessita els veïns i veïnes per tirar endavant i des de l’Ajuntament també volem estar al seu costat, al costat del teixit empresarial d’Ascó», ha subratllat l'alcalde d'Ascó, Miquel Àngel Ribes

La campanya #tuetselregal pretén sensibilitzar i dinamitzar el comerç local d'Ascó. «Els nostres comerços han estat al peu del canó quan la pandèmia els ho ha permès, sempre al costat de la clientela; per tant, han estat el nostre regal durant la pandèmia. Nosaltres (les clientes i clients), per altra banda, també som el seu regal i per això aquest lema que serveix per a tots dos col·lectius. Volem crear consciència de la importància de comprar a casa: genera economia i ocupació local, redueix la petjada en el medi ambient, crea vincles socials i manté viu el poble», afegeix Carolina Baiges, regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament.

Cartell promocional del Nadal a Ascó
Entre els 15.000 rasques s'amaguen premis de 5 euros | Aj. Ascó

 

Concurs de fotos #tuetselregal a Instagram i Facebook

La iniciativa, però, no acaba a les botigues del poble, sinó que també està present a les xarxes socials, com ja es pot comprovar amb la difusió del vídeo promocional de la campanya. A més, al llarg de tot el Nadal, l'Ajuntament i els comerços aniran llençant diverses accions a les xarxes, com ara un concurs a Instagram i Facebook on els clients es poden fer fotos als diferents photocalls que muntaran les empreses adherides a la campanya. Entre totes les persones que hi participin, es farà un sorteig de premis.