Forcadell demana l'anul·lació de la sentència i la llibertat immediata

Aquest pas és l'últim en l'àmbit de la jurisdicció espanyola abans d'emprendre la via de la justícia europea
Forcadell demana l'anul·lació de la sentència | TarragonaDigital

La defensa de Carme Forcadell ha presentat un recurs d'empara davant del Tribunal Constitucional per reclamar que anul·li la sentència del Tribunal Suprem sobre l'1-O i que la deixi en llibertat d'immediat. El recurs argumenta la vulneració de drets fonamentals, com ara el de reunió i manifestació, el d'expressió, el de llibertat ideològica, i el de participació i representació política.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Aquest pas, que ja han seguit altres líders empresonats, és l'últim en l'àmbit de la jurisdicció espanyola abans d'emprendre la via de la justícia europea. L'expresidenta del Parlament va ser condemnada a una pena d'11 anys i 6 mesos de presó i inhabilitació absoluta.

"➡ El municipi tarragoní que té nou alcalde enmig del confinament del coronavirus" "🏥 El bonic gest dels centres educatius de l'Ebre als centres mèdics del territori"