El CAT insta els afectats per la fuita d'aigua a comunicar els desperfectes i demanar l'avaluació del pèrit

El Consorci posa a disposició un correu electrònic on enviar les reclamacions
Pla detall del telèfon mòbil d'un dels propietaris dels vehicles afectats per la baixada d'aigua a l'Ampolla | ACN

 

 

El Consorci d'Aigües de Tarragona (CAT) «lamenta profundament» els danys provocats pel trencament d'una de les canonades d'aigua de la seva xarxa de subministrament i ha posat a disposició dels afectats un correu electrònic on fer arribar les reclamacions per fer-se càrrec dels costos dels desperfectes. Els afectats han d'enviar, al mail cat@ccaait.cat, les dades personals i una explicació i fotografies dels danys que han patit els seus béns mobles i immobles. Es demana que abans de fer qualsevol reparació cal que els pèrits de les companyies asseguradores facin una avaluació dels desperfectes.

 

En el cas dels vehicles malmesos per l'avinguda d'aigua, cal indicar al CAT la matrícula i les dades del taller mecànic on els han dut. La companyia d'assegurances del CAT remarca que és imprescindible no reparar els vehicles a l'espera de la visita del pèrit al taller de reparació. També als locals afectats, se n'ha d'indicar la direcció i es pot fer «una neteja mínima suficient» mentre no els visita el pèrit de la companyia d’assegurances.

 

La canonada estarà reparada d'aquí a dos dies

Segons apunten alguns consistoris municipals, la Generalitat ha avisat que la reparació de la canonada s'allargarà durant dos dies. Mentrestant, els ajuntaments demanen a la ciutadania que, malgrat tenir reserves d'aigua suficients, es faci un consum mínim i responsable de l'aigua.

"🍄 EBRE: Els Agents Rurals enxampen una persona recol·lectant tòfones il·legalment" "🚅❗ ATENCIÓ: Les millores dels trens a l'Ebre, «incomprensibles» i «insuficients»"