El CAT insta els afectats per la fuita d'aigua a comunicar els desperfectes i demanar l'avaluaci贸 del p猫rit

El Consorci posa a disposici贸 un correu electr貌nic on enviar les reclamacions
Pla detall del tel猫fon m貌bil d'un dels propietaris dels vehicles afectats per la baixada d'aigua a l'Ampolla | ACN

El Consorci d'Aig眉es de Tarragona (CAT) 芦lamenta profundament禄 els danys provocats pel trencament d'una de les canonades d'aigua de la seva xarxa de subministrament i ha posat a disposici贸 dels afectats un correu electr貌nic on fer arribar les reclamacions per fer-se c脿rrec dels costos dels desperfectes. Els afectats han d'enviar, al mail cat@ccaait.cat, les dades personals i una explicaci贸 i fotografies dels danys que han patit els seus b茅ns mobles i immobles. Es demana que abans de fer qualsevol reparaci贸 cal que els p猫rits de les companyies asseguradores facin una avaluaci贸 dels desperfectes.

En el cas dels vehicles malmesos per l'avinguda d'aigua, cal indicar al CAT la matr铆cula i les dades del taller mec脿nic on els han dut. La companyia d'assegurances del CAT remarca que 茅s imprescindible no reparar els vehicles a l'espera de la visita del p猫rit al taller de reparaci贸. Tamb茅 als locals afectats, se n'ha d'indicar la direcci贸 i es pot fer 芦una neteja m铆nima suficient禄 mentre no els visita el p猫rit de la companyia d鈥檃ssegurances.

La canonada estar脿 reparada d'aqu铆 a dos dies

Segons apunten alguns consistoris municipals, la Generalitat ha avisat que la reparaci贸 de la canonada s'allargar脿 durant dos dies. Mentrestant, els ajuntaments demanen a la ciutadania que, malgrat tenir reserves d'aigua suficients, es faci un consum m铆nim i responsable de l'aigua.

"馃崉 EBRE: Els Agents Rurals enxampen una persona recol路lectant t貌fones il路legalment" "馃殔鉂 ATENCI脫: Les millores dels trens a l'Ebre, 芦incomprensibles禄 i 芦insuficients禄"