Imatge de la festa celebrada en una musclera de l'Ebre

Celebren una festa sense distància ni mascaretes en una musclera al Delta de l'Ebre

Les trobades amb amics i familiars són el principal focus de contagi

Indignació per una festa celebrada en una musclera del Delta de l'Ebre aquest passat cap de setmana. En un vídeo difós per TV3 es pot observar com un nombrós grup d'amics celebra una festa a dalt d'una musclera, sense mantenir la distància física entre ells ni dur la mascareta posada.

A les imatges es pot veure com almenys una trentena o quarantena de persones estan ballant i bevent, amb música de fons, a sobre d'una musclera, a la qual hi han arribat mitjançant diverses llanxes o iots. Les persones que estan participant a la festa no estan mantenint la distància de seguretat entre elles, factor de risc davant el contagi de la Covid-19

En els rebrots detectats al llarg d'aquest estiu, les trobades amb amics i familiars és on es produeixen la major part dels contagis de coronavirus, el 70%. Més de la meitat dels casos dels darrers dos mesos tenen l'origen en l'àmbit familiar o social.

Prohibides les trobades de més de 10 persones a tot Catalunya

Davant l'empitjorament de la situació sanitària respecte el coronavirus, aquest dilluns, 24 d'agost, el Govern va anunciar la prohibició de les trobades de més de 10 persones a tot Catalunya. Torra va fer una crida a restringir la vida social per evitar la propagació del virus. A més, es mantenen el tancament de l'oci nocturn, les restriccions d'aforament a bars i restaurants i la prohibició de consumir alcohol i tabac en espais públics, així com l'obligatorietat de dur mascareta als espais públics i mantenir la distància de seguretat.


Comentaris