El ‘Col·lectiu Ribera d’Ebre 2030’ entrega el seu manifest a l’expresident Artur Mas

El Col·lectiu aposta per la creació d’activitat econòmica en agricultura i una promoció turística que promocioni els actius naturals de la zona
Col·lectiu Ribera d'Ebre 2030 amb Artur Mas | Cedida
 

 

Representants del Col·lectiu Ribera d’Ebre 2030, integrat per diversos càrrecs electes de la comarca, han fet entrega del seu ‘Manifest de suport a un model de desenvolupament de la Ribera d’Ebre, basat en la comptabilitat dels diferents sectors econòmics’, a l’expresident de la Generalitat de Catalunya Artur Mas.

 

La trobada va tenir lloc divendres 3 de maig a Ascó. Durant l’acte, els càrrecs electes de la comarca de la Ribera d’Ebre, van explicar el seu posicionament a l’expresident Artur Mas, reiterant  l’aposta del Col·lectiu per la creació d’activitat econòmica al territori basada en una agricultura de qualitat i una promoció turística que promocioni els actius naturals de la zona. Tanmateix, es va vetllar per la creació d’activitat industrial que generi massivament llocs de treball per afavorir la fixació de gent del territori.

 

Seguretat jurídica pels empresaris que apostin per invertir a la comarca

L’expresident Artur Mas es va mostrar receptiu a la proposta expressada al manifest del Col·lectiu i també va defensar la garantia de la seguretat jurídica als empresaris que apostin per invertir a la comarca i a les Terres de l’Ebre. Segons va argumentar Artur Mas, no pot ser que «per oportunisme polític es posi en dubte la legalitat d’un projecte, sigui quin sigui, i s’intenti deslegitimar i obstaculitzar si es compleix la llei en la tramitació de llicències i autoritzacions i es fan les informacions públiques pertinents sense obstacles».

 

Cal recordar que el Col·lectiu Ribera d’Ebre 2030 està integrat per un grup d'alcaldes, regidors i responsables polítics de set municipis de la Ribera d'Ebre. Entre altres aspectes, fa palès el seu suport al nou dipòsit Controlat de Residus i la Planta de Tractament i Valorització annexa, de Riba-Roja d’Ebre, i especialment a la creació dels 44 nous llocs de treball com a exemple de garantia de seguretat jurídica per atreure noves inversions a la comarca.