Reclamen un accés a l'AP-7 a la comarca del Montsià per dinamitzar el teixit socioeconòmic

Unanimitat entre els alcaldes de la comarca
Els alcaldes dels Montsià tornen a reclamar un accés a l'AP-7 a la comarca per dinamitzat el teixit socioeconòmic | ACN

 

Els alcaldes del Montsià tornen a demanar que es construeixi un accés a l'AP-7 per a la comarca, una demanda unitària que es va tornar a tancar en el consell d'alcaldes d'aquest dimecres al Consell Comarcal. El Montsià és l'única comarca per on passa aquesta autopista que no té cap entrada, ja que la més propera a Amposta està en terme de l'Aldea, al Baix Ebre. La correcció d'aquest «greuge» suposaria noves oportunitats per dinamitzar el teixit socioeconòmic de la comarca, ja que denuncien que amb la comarca «aïllada de l'AP-7, suposa una pèrdua d'oportunitats per molts sectors».

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Fa just un mes el moviment veïnal transversal Prou! AP-7 Gratuïta Ja! va posar en marxa una campanya per reclamar la construcció de l'enllaç de l'autopista amb el Montsià. La seva construcció i posada en marxa permetria millorar les comunicacions de municipis de l'interior, com la Sénia, Santa Bàrbara, Masdenverge o la Galera, millorant el seu potencial econòmic i productiu. Proposen que l'accés es construeixi al terme de Freginals per incrementar també la seguretat d'un reconegut «tram negre» pel que fa a l'accidentalitat i facilitar l'accés ràpid dels serveis d'emergències.

Més notícies de la categoria Terres de l'Ebre