L'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta

Continua en estat crític la parella que es va casar a la UCI de l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta

La parella, de Deltebre, es va casar abans de ser intubada i sedada

L'amor no té fronteres i així ho van demostrar una parella de 58 i 54 anys de Deltebre afectades per la Covid i ingressades a la UCI de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa que es van casar. Cinc dies després de la unió de la parella, segons informa EFE, la parella continua en estat crític

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

El passat divendres, 29 de gener, la parella  va ingressar per la Covid en estat greu  al centre hospitalari de Tortosa. Abans de ser intubats a la UCI, tots dos van manifestar la seva voluntat de contraure matrimoni. Feia dies que havien iniciat els tràmits per oficialitzar la seva unió, però no ho havien pogut fer. Així doncs, tenint en compte que el seu estat era greu, el personal de l'hospital va decidir ajudar-los i celebrar l'enllaç a la Unitat de Cures Intensives abans de sedar-los i intubar-los.

D'aquesta forma, un jutge, un secretari judicial i un forense es van desplaçar a l'hospital per oficialitzar els tràmits, protegits en tot moment amb Equips de Protecció Individual (EPI). Els metges del centre van fer de testimonis i els presents, personal sanitari i altres ingressats, van fer un gran aplaudiment un cop celebrat el matrimoni. Després, la parella va ser sedada i actualment continua ingressada en estat crític a la UCI.