Crema un cotxe de matinada al barri de Remolins de Tortosa

Una dotació dels Bombers de la Generalitat ha treballat durant aproximadament una hora per apagar l'incendi
Imatge de l'estat en què va quedar el carrer després que cremés un cotxe. | Cedida

 

A la matinada d'aquest diumenge, dia 12 d'agost, a les 5.49, els Bombers de la Generalitat van rebre una trucada que alertava d'un incendi al barri de Remolins de la ciutat de Tortosa. Es tractava d'un vehicle que cremava a la Rambla Felip Pedrell, a l'alçada del número 138. Una dotació dels Bombers de la Generalitat es va dirigir al lloc on cremava al vehicle, i va treballar en les tasques d'extinció durant prop tres quarts d'hora. A la Rambla Felip Pedrell també s'hi van desplaçar diversos agents de la Policia Local de Tortosa.

El vehicle incendiat es tractava d'un BMW, que va quedar afectat en un cinquanta per cent. Però a més, el foc també va irradiar un altre vehicle que es trobava estacionat a darrere, al qual se li va cremar la part davantera. A causa de l'incendi, cap persona va haver de ser atesa pels serveis mèdics, ni per ferides ni per inhalació de fum. El propietari del vehicle ha presentat una denúncia a la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Tortosa.

Imatge de l'estat del carrer de Tortosa després que s'incendiés un cotxe. | Cedida

 

Una fuita de gas provoca que es tallin dos carrers a Tortosa

El dissabte, dia 11, un altre incident a Tortosa, en aquest cas al matí, va provocar el tall de dos carrers. Es tractava d'una fuita de gas en un aparell d'aire condicionat del mercat de Tortosa, que va provocar que es tallés la circulació a l'avinguda de la Generalitat. Dues dotacions dels Bombers van establir un perímetre de seguretat per una possible explosió, ja que la fuita anava cap al carrer.

Immediatament, en detectar el punt de la fuita, els Bombers van prendre les mesures amb l'explosímetre, que va donar positiu en monòxid de carboni. Per aquest motiu, es va tallar al trànsit i als vianants dos carrers. En aquest sentit, el problema venia donat per una mala combustió del cremador de gas de l'aire condicionat del mercat tortosí. Per evitar mals majors, es va aturar el funcionament del cremador de l'aparell i no es va tornar a utilitzar fins que es va solucionar el problema.

A les onze del matí, quan les xifres que oferia l'explosímetre ja eren negatives i la ciutadania ja estava segura, es va restablir la normalitat a la zona i es van obrir els carrers tallats a Tortosa, tant als vehicles com als vianants.

"Anellen 400 polls de flamenc al Parc natural del Delta de l'Ebre" "ATENCIÓ: Tallen dos carrer de Tortosa per una fuita de gas"