Crema totalment un vehicle a Sant Carles de la Ràpita

L'incendi va afectar la façana d'un immoble i un veí va ser ates per intoxicació de fum
El vehicle cremant-se al carrer de Santa Bàrbara de Sant Carles de la Ràpita, al Montsià | Igancio Molledo

 

Un vehicle va començar a cremar ahir, divendres 7 de juny a Sant Carles de la Ràpita a la comarca del Montsià, que va provocar una immensa columna de fum. L'incident va afectar la façana d'un edifici i un veí va haver de ser ates pel Sistema d'Emergències Mèdiques. Quan passaven deu minuts de les vuit de vespre un vehicle que estava estacionat al carrer de Santa Bàrbara de Sant Carles de la Ràpita va començar a cremar per causes que encara es desconeixen.

 

 

El cotxe va cremar totalment i va afectar una casa

El cotxe es va cremar al 100% i com a conseqüència de l'alta temperatura i del fum que va ocasionar, la façana de l'immoble número 12 del carrer de Santa Bàrbara va quedar afectada. A més, la densa columna de fum també va entrar a l'interior d'una casa i es va haver de ventilar l'habitatge. En aquesta casa hi havia un veí, el qual va ser l'encarregat d'avisar als serveis d'emergència, i que posteriorment va haver de ser atès pels serveis mèdics.

 

Un veí afectat per intoxicació de fum

Fins a dues dotacions dels Bombers de la Generalitat van estar treballant gairebé dues hores per extingir les flames. Els bombers van estar acompanyats en tot moment de la policia local de Sant Carles de la Ràpita. També van acudir al lloc dels fets dotacions del SEM, perquè el veí de l'immoble número 12 d'aquest carrer va resultar afectat per intoxicació de fum. Els serveis mèdics li van donar l'alta 'in situ'.