Una imatge d'arxiu d'un quiosc de venda de l'ONCE

El 'Cupó Diari' de l'ONCE reparteix 35.000 euros a Camarles, al Baix Ebre

José Eduardo Mínguez, agent venedor de l'organització, ha dut la sort al municipi des del seu quiosc de la plaça Diego de León

L’ONCE ha repartit un total de 35.000 euros al municipi de Camarles (Baix Ebre), amb el sorteig del ‘Cupó Diari’ d’ahir dimecres, 10 de febrer. José Eduardo Mínguez, agent venedor dels jocs de l’organització, ha estat qui ha portat la sort a terres ebrenques, des del quiosc de l’ONCE situat a la plaça Diego de León número 8.

José Eduardo, persona amb discapacitat, com tots els venedors de l’entitat, va vendre un cupó electrònic per TPV premiat amb 35.000 euros. Cal recordar que, gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV), el client pot escollir a l’instant el número que més li agradi.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Camarles, per la seva part, pertany administrativament a la direcció de l’ONCE a Tarragona, que presta serveis personalitzats a un total de 788 afiliats i afiliades, i compta amb una xarxa de 169 agents venedors dels productes de joc de l’organització. Enguany, l’ONCE ja ha repartit sis milions d’euros en premis arreu de Catalunya.

El ‘Cupó Diari’ de l’ONCE ofereix, per 1,5 euros, 55 premis de 35.000 euros a les cinc xifres. Alhora, el client té l’oportunitat, per 0,5 euros extres, de jugar a la sèrie i guanyar ‘La Paga’ de 3.000 euros al mes durant 25 anys, que s’afegiria al premi de 35.000 euros.

Els cupons de l’ONCE es comercialitzen per part dels 19.000 agents venedors, 2.500 dels quals són a Catalunya i que integren la xarxa de vendes. Més enllà dels establiments autoritzats, els clients també poden adquirir els seus números a través de la web juegosonce.es. Al territori català, són més de 10.000 els afiliats de l’ONCE i el col·lectiu i la seva Fundació superen les 15.000 persones.