L'actor Darko Perić, de la Casa de Papel, al restaurant 'Lo Parque' de Tivenys

Helsinki, de 'La Casa de Papel', es deixa veure per les Terres de l'Ebre

L'actor s'ha fotografiat en restaurants i hotels de municipis ebrencs

A aquestes alçades de la sèrie, no hi ha qui no el conegui. Tothom ha vist o sentit parlar de 'La Casa de Papel' i reconeix la seva indumentària de color vermell i la mascara de Dalí. Doncs, tot i no portar-la ni tenir la intenció d'atracar cap establiment, s'ha deixat veure per les Terres de l'Ebre l'actor serbi Darko Perić, qui encarna el personatge 'Helsinki' a l'exitosa sèrie de Netflix.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

A través de les xarxes socials de diversos establiments i les seves, se li ha pogut seguir la pista a l'actor durant aquest cap de setmana. Perić ha pujat una imatge al seu Instagram mentre estava relaxat en un jacuzzi de l'hotel Marjal Allotjament de Poblenou del Delta. I com una estrella de la televisió no es veu cada dia i tampoc es presenta al teu restaurant per a menjar-hi, dos establiments ebrencs s'han volgut fotografiar amb el reconegut actor. 

Els treballadors del restaurant 'Lo Parque' de Tivenys  s'han fet una fotografia de família amb 'Helsinki', mentre el xef Albert Guzmán, cuiner del restaurant que porta el seu nom, s'ha fet un 'selfie' amb Darko Perić quan ha visitat el seu establiment a Sant Carles de la Ràpita

La presència de l'actor serbi a les Terres de l'Ebre, a més de relaxació i gaudir d'uns magnífics paisatges, ha estat a causa d'un projecte artístic que s'està realitzant al municipi de Tivenys, al Baix Ebre, segons explica 'Imagina Ràdio'