Imatge de la façana de l'Audiència de Tarragona.

S'enfronta a 5 anys de presó per agredir i intentar violar una dona en un bar d’Amposta

També va amenaçar la dona amb matar la seva filla si no accedia a tenir relacions amb ell

L’Audiència Provincial de Tarragona jutjarà la setmana que ve un home acusat d’un delicte d’agressió sexual en grau de temptativa, d’un delicte lleu de lesions i d’un delicte lleu d’amenaces. Els fets van tenir lloc a Amposta fa dos anys, el 2017. Segons el fiscal, l’acusat estava en un bar de la capital del Montsià, juntament amb la víctima i una tercera persona. En un moment en què la dona va anar al bany, ell va seguir-la «mogut per l’ànim de satisfer el seu impuls sexual».

Un cop al lavabo, l’acusat va intentar agredir sexualment la dona, la va tirar al terra i li va tapar la boca per tal que no cridés, i li va acabar provocant algunes lesions. Mentrestant, la víctima forcejava per tal de demanar auxili. Finalment, l’acusat no va poder consumar la seva acció perquè la tercera persona que els acompanyava va obrir la porta del lavabo i va separar l’agressor de la dona. Quan la víctima va poder fugir, l’acusat la va amenaçar amb matar la seva filla si no accedia a mantenir relacions sexuals amb ell.

Per tot, el fiscal demana 5 anys de presó pel delicte de temptativa d’agressió sexual i 6 mesos de multa pels delictes lleus de lesions i amenaces. El judici se celebrarà el pròxim dijous, 2 de maig, a l'Audiència Provincial de Tarragona.

Li entren a casa per robar-li i el colpegen amb barres de ferro fins a deixar-lo inconscient

La setmana vinent l'Audiència Provincial tarragonina també jutjarà quatre persones acusades d'un delicte de lesions i d'un delicte de violació de domicili en concurs ideal amb un delicte de robatori amb violència. Els fets van tenir lloc a Reus, a la Raval de Jesús, l'any 2009. Segons el relat del fiscal, els quatre acusats van anar al domicili de la víctima i, amb ànim de perjudicar la seva integritat física, es van abalançar sobre ella i la van colpejar amb barres de ferro i altres eines. La víctima va rebre diversos cops al cap i al cos fins que va perdre la consciència

En la seva fugida del domicili, els quatre acusats es van endur tots els diners que van trobar. Concorre la circumstància agreujant de superioritat. Per tot, el fiscal demana 11 anys de presó per a cadascun dels acusats.