Denunciat un conductor que circulava amb un excés de 1.000 kg de pes a Amposta

El vehicle, quan el conductor accionava el fre, feia ziga-zagues a causa de l'excés de pes
El conductor del vehicle ha estat denunciat per circular amb un excés de pes de 1.000 kg. | Mossos d'Esquadra

 

Agents dels Mossos d'Esquadra de les Terres de l'Ebre, van denunciar el passat dissabte, 4 d'agost, un conductor de nacionalitat marroquina per circular amb excés de pes i per conduir de manera negligent. Aquests fets van passar a la carretera N-340, concretament en el punt quilomètric 1077, al seu pas pel terme municipal d'Amposta, al Montsià. 

El vehicle circulava fent ziga-zagues per l'N-340 

El vehicle va ser aturat quan circulava per la carretera N-340, en sentit València, on els Mossos d'Esquadra estaven realitzant un control de pas dels vehicles que circulaven per aquesta via. En aquest sentit, pels volts d'un quart de dotze de la nit, van veure un vehicle, concretament una furgoneta, amb matrícula italiana, circulava per la carretera realitzant ziga-zagues, a causa de l'excés de càrrega molt considerable.

La inestabilitat que tenia el vehicle estava produïda per l'excés de càrrega que portava la furgoneta, fet que provocava una pèrdua d'adherència de les rodes directrius del vehicle. L'excés de càrrega provocava que quan el conductor accionava el fre del vehicle, aquest anava de costat a costat del carril. Això, feia que hi hagués perill, tant per a ell, com per a la resta d'usuaris de la via.

Els agents van pesar el vehicle amb les bàscules mòbils i, un cop fet el pesatge, van comprovar que el vehicle portava un excés de 1.000 kg per sobre de la seva massa màxima autoritzada. Per aquest motiu, els agents van immobilitzar el vehicle i van denunciar el conductor per circular amb excés de pes i per conduir de manera negligent.

El conductor del vehicle denunciat circulava per l'N-340, a Amposta | Mossos d'Esquadra

 

El conductor es dirigia al seu país de vacances

El conductor, d'origen marroquí i resident a Torí, a Itàlia, un cop identificat pels mossos va explicar que es dirigia cap al sud de la península, per creuar l'estret mitjançant transport marítim i passar les vacances al seu país, el Marroc. 

Així doncs, el conductor no va poder agafar el seu vehicle fins que no va traspassar els mil quilograms d'excés i va fer efectiu el pagament per les denúncies, les quals sumaven un import total de 200 euros.

"Els Quicos seran els guies a les Coves Meravelles en el seu 50è aniversari" "ATENCIÓ: Nova dona ingressada per l'onada de calor a Tarragona"