Denuncien 34 persones a Tortosa per incomplir les restriccions de confinament

Les sancions es van imposar al llarg d'aquest passat divendres 20 de març
La Policia Local de Tortosa i els Mossos d'Esquadra ha denunciat més d'una trentena de persones | ACN

 

La Policia Local de Tortosa, conjuntament amb els Mossos d'Esquadra, va aixecar aquest passat divendres 34 actes a la ciutat per l'incompliment de les restriccions imposades per l'estat d'alarma en l'emergència sanitària del coronavirus. Davant d'això, l'alcaldessa Meritxell Roigé ha insistit que la ciutadania s'ha de confinar i fer cas de les directives per evitar la propagació del virus. També ha anunciat que els sis professionals aïllats de la Clínica Terres de l'Ebre per haver estat en contacte amb la persona morta per Covid-19 el dimecres poden tornar a la feina.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Així mateix, Roigé ha explicat que la Clínica Terres de l'Ebre ja està buida i que els 33 llits estan a disposició de la Regió Sanitària de les Terres de l'Ebre. En la roda de premsa posterior a la reunió de la comissió de seguiment de la crisi sanitària, l'alcaldessa ha detallat que s'ha incrementat de forma exponencial les denúncies a aquelles persones que incompleixen les restriccions, ja que en tan sols un dia s'ha passat de les 26 persones denunciades -des del començament del confinament- a 34. «La gent surt sense motiu, torno a demanar que només se surti per comprar aliments i medicaments», ha subratllat l'alcaldessa.

  

  

controls policialsGovern

Més notícies de la categoria Terres de l'Ebre