Troben sana i estàlvia la menor de 15 anys desapareguda a Santa Bàrbara

L'ajuntament del municipi ha informat que la noia «ja és a casa» | La família agraeix la preocupació dels veïns i veïnes
El seu nom és Irene Sallent Mengual i ha desaparegut a Santa Bàrbara | Facebook / Ana Carmen Rodera

 

 

ACTUALITZACIÓ. 04/10/2019 - 20:25

Bones notícies. L'Ajuntament de Santa Bàrbara ha informat a les xarxes socials que Irene Sallent Mengual, desapareguda el passat dimarts 1 d'octubre, ha estat trobada sana i estàlvia. «La menor ja és a casa i es troba bé de salut», han explicat des del consistori.

 

A les xarxes socials, l'ajuntament ebrenc ha volgut donar les gràcies a la ciutadania per la difusió dels fets. La família de la jove, per la seva part, ha agraït «la preocupació de les planeres i els planers».

 

 

04/10/2019 - 11:31

Des del passat dimarts 1 d'octubre a dos quarts de dotze de la nit, els pares d'Irene Sallent Mengual, una jove de 15 anys i veïna de Santa Bàrbara, a la comarca del Montsià, no han tingut cap notícia de la seva filla. Els fets han estat denunciats als Mossos d'Esquadra, però una de les hipòtesis que s'està estudiant és que podria tractar-se d'una desaparició voluntària de la jove.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Irene, la jove de 15 anys desapareguda

A través de les xarxes socials s'ha fet ressò d'aquest incident. En aquest sentit, s'ha descrit a la menor d'edat. Irene mesura 1,55 centímetres, aproximadament, i pesa sobre 50 quilograms. A més a més, té el cabell llarg d'un color marró vermellós. 

 

En el moment de la desaparició, la noia anava vestida amb una camiseta de color blau-morat, amb unes malles llargues de color negre i unes sabatilles esportives blanques. A la cara, té una piga al front i una als artells de la mà esquerra. Irene, tanmateix, té una germana bessona.

 

Els pares de la jove han repartit cartells arreu del municipi i han difós la seva imatge per les xarxes socials. Han denunciat els fets davant els Mossos d'Esquadra aquesta passada nit, que han cursat una ordre de cerca de la menor i investiguen si es tracta d'una desaparició voluntària.

 

  

 

 

 

 

"❗Demanen la dimissió del conseller Bargalló per criticar als funcionaris" "❗Demanen la destitució del conseller Bargalló per uns comentaris desafortunats"