Un veí d'Amposta, detingut per tràfic de drogues

L'home va intentar fugir de la policia i desfer-se de la cocaïna
Imatge d'arxiu d'un agent de la Policia Local d'Amposta. | cedida PL Amposta

 

La Policia Local d'Amposta ha detingut aquest dimecres, 21 de novembre, un home veí del municipi com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues. El detingut és un veí d'Amposta de 32 anys. En un primer moment, quan l'home s'ha adonat de la presència dels agents de la Policia Local, ha intentat fugir i ha provat de desfer-se de la droga. 

Els agents de la policia local ampostina, però, finalment han pogut interceptar l'home de 32 anys que fugia. Els agents policials han escorcollat el detingut, el qual duia a sobre fins a un total de deu embolcalls de suposada cocaïna, els quals estaven a punt per a ser venuts. Així, l'home ha sigut detingut per un delicte de tràfic de drogues. Ara es duran a terme les diligències policials pertinents i, a continuació, el detingut passarà a disposició del jutjat de guàrdia d'Amposta.

Detinguts per pegar un pagès per robar-li garrofes a l'Ebre

La setmana passada quatre homes van ser detinguts al Perelló i a l'Aldea per robar garrofes, el passat 13 de novembre El primer robatori es va produir al Perelló, on dos homes van ser enxampats mentre robaven en un camp de garrofes. El pagès propietari de la finca els va sorprendre, i quan els lladres van intentar fugir amb el sac de garrofes, el van empènyer i li van provocar lesions greus. Finalment, els vigilants municipals del Perelló van poder atrapar els lladres, veïns de Reus, que van ser detinguts pels Mossos d'Esquadra. 

L'altre robatori es va produir a l'Aldea, quan la Policia Local va localitzar dos homes que recollien il·legalment garrofes d'una finca. Les investigacions policials posteriors van poder determinar que els lladres haurien estat venent des de l'1 de setembre fins a 14 tones de garrofes. Els lladres van ser detinguts i van quedar en llibertat després de declarar davant la policia. 

"Peguen un pagès d'avançada edat per robar-li les garrofes" "ATENCIÓ: Onze desallotjats en un incendi a les Terres de l'Ebre"