Detinguda amb 11 grams de cocaïna en un operatiu antidroga a Amposta

El dispositiu, coordinat per la Policia Local i els Mossos, s'ha dut a terme en un bar del carrer Barcelona
Imatge del dispositiu policial al carrer Barcelona d'Amposta | Policia Local d'Amposta

 

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local d'Amposta han detingut aquesta tarda una dona de 30 anys que duia a sobre onze grams de cocaïna, a més de diners en metàl·lic per una quantitat de gairebé 100 euros, dividit en bitllets petits.

 

La detenció s'ha dut a terme durant la tarda d'aquest divendres, 24 d'agost, en un bar d'Amposta, a la comarca del Montsià, i s'ha produït en el marc d'un operatiu conjunt contra el tràfic i el consum de drogues, coordinat per la policia local ampostina i la policia catalana.

 

A Amposta, troben també diverses dosis de marihuana

En aquest context, els dos cossos de seguretat han escorcollat un local del carrer de Barcelona i, més enllà d'arrestar la dona, la qual treballava al bar com a cambrera, també hi han trobat diverses dosis de marihuana. La policia ha comissat 10,60 grams de cocaïna en un embolcall i mig gram més en una dosi preparada per a la venda. En total doncs, s'han comissat poc més d'11 grams de cocaïna, a banda dels diners en metàl·lic i la marihuana. 

 

L'operació, engegada arran de les sospites sobre la compravenda de substàncies prohibides a l'establiment, forma part de l'objectiu clar, determinat i prioritari que s'ha fixat l'Ajuntament ampostí contra el consum i el tràfic de drogues.

 

Material comissat en l'operació conjunta entre els Mossos i la Policia Local d'Amposta | TarragonaDigital.com

 

L'operatiu talla el carrer Barcelona

El carrer Barcelona, a l'altura del bar, ha quedat tallat a causa del dispositiu, i fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra —amb dos equips de l'ARRO (Àrea Regional de Recursos Operatius)— i diverses unitats de la Policia Local d'Amposta.

 

A més, durant l'escorcoll també s'han obert quatre actes a quatre clients del bar, per possessió de drogues. Segons fonts policials, la investigació continua oberta.