Detingudes dues dones per robar en un domicili a Alcanar

Els propietaris i veïns van enxampar les lladres i les van retenir fins que va arribar la policia
Els Mossos han detingut dues dones que han estat enxampades robant a les Terres de l'Ebre   | Mossos d'Esquadra

Aquest passat diumenge, 9 de desembre, dues dones van ser detingudes pels Mossos d'Esquadra d'Amposta com a presumptes autores d'un delicte de robatori amb força en un habitatge d'Alcanar, al Montsià. Les joves van ser enxampades pels propietaris del domicili. Juntament amb altres veïns van poder retenir les dues dones que intentaven fugir del lloc i, posteriorment, van avisar a la policia.

Enxampades robant pels propietaris de l'habitatge

Les dues dones, de 23 anys, nacionalitat croata i veïnes de Vinaròs (Baix Maestrat) van ser enxampades "in fraganti" pels propietaris del domicili ubicat a la localitat d'Alcanar. Quan tornaven a casa, al voltant de les set del vespre el passat diumenge, van adonar-se des del carrer que hi havia algú a dins del seu habitatge.

Ràpidament van adreçar-se cap a l'edifici i juntament amb altres veïns van poder retenir a les dues dones que intentaven fugir del lloc. Al mateix temps, van avisar a la policia. En aquest sentit, agents dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local d'Alcanar van acudir fins al lloc dels fets i, un cop informats del succés, van detenir les dues dones a les quals els hi van intervenir diversos estris i eines que havien emprat per entrar al domicili del municipi ebrenc. 

Tot seguit, les detingudes van passar a disposició del jutjat de guàrdia d'Amposta aquest dilluns, 10 de desembre, i es va decretar la seva llibertat amb càrrecs. 

Cremen contenidors a Tortosa

Durant aquest pont de desembre, un total de 22 contenidors han estat cremats per uns vàndals. Els darrers van ser durant la matinada d'aquest passat dilluns, 10 de desembre, quan n'havien cremat un parell als carrers Vergés Paulí i el passeig Joan Moreira, al barri del Temple. 

Per aquest motiu, la Policia Local de Tortosa va demanar col·laboració ciutadana per identificar els vàndals i, així, acabar amb la crema de contenidors a la ciutat.

"Una vintena de municipis de l'Ebre unifiquen el sistema de recollida de brossa" "La Fiscalia arxiva la investigació contra Ferran Bel pel referèndum de l'1-O"