Detingut el responsable d'una deixalleria de Santa Bàrbara per comprar objectes robats

El detingut té 59 anys i és veí de Corbera d'Ebre
Imatge d'arxiu d'un agent dels Mossos d'Esquadra. | Cedida

 

Els Mossos d'Esquadra van detenir dijous passat, 5 de juliol, el responsable d'una deixalleria de Santa Bàrbara com a suposat autor d'un delicte de receptació, és a dir, de compra d'objectes robats. El detingut és un home de 59 anys i veí de Corbera d'Ebre. La deixalleria es troba ubicada als afores del municipi de Santa Bàrbara, a 9 quilòmetres d'Amposta, capital de la comarca del Montsià. 

Diversos robatoris d'objectes de ferro i material d'obra

Tant els Mossos d'Esquadra com la Policia Local d'Amposta han estat rebent, des del passat mes de març, diverses denúncies per robatoris i objectes, els quals principalment eren fets de ferro. En un principi, els objectes robats eren de material d'obra, o bé puntals d'acer inoxidable. Després de patir els robatoris, alguns dels propietaris van localitzar els objectes que els havien sostret en aquesta deixalleria de la localitat del Montsià, de la qual n'és responsable el detingut de 59 anys. 

El material robat va acabar a la deixalleria

De fet, els Mossos fins i tot van dur a terme diverses detencions dels suposats autors dels robatoris. Ara bé, lluny de disminuir els robatoris, les investigacions dels Mossos d'Esquadra van acabar constatant que, dels últims cinc casos denunciats, tot el material va acabar apareixent en aquesta mateixa deixalleria.

 

Els investigadors creuen que a la deixalleria s'hi hauria venut, almenys, una carreta de ferro i un cadafal per muntar la plaça de bous de les festes majors d'Amposta. Per aquest fet, els Mossos ja van detenir dues persones. A més, també s'hauria venut un remolc valorat en 7.000 euros i que hauria sigut robat al mateix municipi, a Santa Bàrbara, i delicte pel qual els Mossos també van detenir dos sospitosos.