S’enfronta a un any de presó per llençar dos gossos per la finestra a l’Aldea

La dona va llençar els animals després que orinessin dins del pis

Una veïna de l’Aldea s’enfronta a un any de presó per haver llençat dos gossos des d’un segon pis. La dona serà jutjada per haver maltractat els animals i s’enfronta, a més, a la inhabilitació especial per a l’ofici, professió o comerç que tingui relació amb animals, a més de la prohibició de tenir-ne durant dos anys, segons informa el ‘Diari de Tarragona’. La dona és de Llatinoamèrica i té antecedents penals per altres delictes no relacionats amb el maltractament animal.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Els fets van tenir lloc el passat mes de juny del 2017,  concretament el dia 6 a les cinc de la tarda, quan la dona era a casa seva, ubicada al carrer de Sant Ciprià de l’Aldea, al Baix Ebre. Els dos gossos eren propietat de la nora de la dona, i havien orinat a l’interior de l’habitatge.  Llavors, la dona va començar a discutir amb els seus dos fills, els quals eren menors d’edat. La nora de la dona també es trobava al domicili en el moment dels fets.

La dona va llençar els gossos per la finestra després que orinessin dins del pis

En un moment donat de la discussió, l’acusada va agafar els dos gossos i els va llençar per la finestra. Els dos animals van caure a terra, al carrer, caient des d’un segon pis. Els dos animals van patir lesions, un dels quals una greu contusió a la columna vertebral.

Per aquests fets, l'acusada, veïna de l’Aldea, s’enfronta a un any de presó, a una inhabilitació especial i a la prohibició de tenir animals durant dos anys. A més a més, la parella d’un dels seus fills, la seva nora, propietària dels gossos que van patir el maltractament, li reclama una indemnització de 152,28 euros per les despeses del veterinari. La dona serà jutjada per un dels dos jutjats penals de la ciutat de Tortosa.