S'ensorra la teulada d'una casa a Ulldecona

A Tarragona, els Bombers han hagut d'actuar per extingir un incendi en una barraca a tocar del Francolí
S'ensorra la teulada d'una casa a Ulldecona | Google Maps

La matinada d'aquest dimecres, 11 de setembre, la teulada d'un immoble deshabitat d'Ulldecona s'ha esfondrat com a conseqüència de la manca de manteniment i les inclemències climatològiques.

Els serveis d'emergències han rebut un avís pocs minuts abans de les dues de la matinada, quan uns veïns s'han adonat del despreniment sobtat que ha tingut lloc al número 43 del carrer Murada de Baix del municipi. Dues dotacions dels Bombers de la Generalitat s'han desplaçat fins al lloc dels fets, on després de comprovar que ningú havia pres mal, han revisat l'estructura de l'edifici per assegurar-se que no hi hauria cap nou esfondrament.

Posteriorment, la casa afectada, molt antiga i que presentava ja un evident estat de deteriorament, ha quedat en mans dels tècnics municipals que en els pròxims dies decidiran quina és la millor manera de procedir per assegurar la seguretat i benestar dels veïns de l'immoble.

Els Bombers han hagut d'actuar per extingir un incendi en una barraca a tocar del Francolí, a Tarragona | cedida

Crema una barraca a Tarragona

A la capital tarragonina, els Bombers de la Generalitat també han hagut d'intervenir per fer front a l'incendi que ha cremat parcialment una barraca precària situada sota del pont de Santa Tecla, molt a prop de la plaça Europa i a tocar del riu Francolí.

L'avís d'incendi s'ha rebut a dos quarts d'onze del matí d'aquest dimecres, 11 de setembre. Dues dotacions s'han dirigit al lloc del foc, on han extingit les flames que afectaven un matalàs i una pila de fustes. Cap persona ha resultat ferida per la incidència.

"❗Enxampats 2 pescadors ebrencs per pescar tonyina de manera il·legal" "🔴URGENT: Segresten i torturen un home durant 30 hores a Amposta"