Enxampen una menor conduint de matinada un cotxe per la C-12, a Móra la Nova

Al cotxe, propietat del pare de la conductora, hi viatjaven també dues menors, totes elles veïnes del mateix municipi
Imatge d'arxiu d'un control dels Mossos d'Esquadra | Mossos d'Esquadra

 

 

Els Mossos d'Esquadra han enxampat una menor de disset anys conduint un cotxe per la carretera C-12, a l'altura de Móra la Nova, al voltant de la una de la matinada d'avui dimarts. Els agents es trobaven efectuant un control a la mateixa via quan van veure un vehicle que es dirigia cap a ells reduint la marxa i amb els llums apagats. Tot i les indicacions evidents per aturar-lo, el vehicle ha continuat la marxa de manera anormal mentre efectuava acceleracions i frenades de manera brusca.

 

Quan els mossos han pogut aturar el vehicle han comprovat que a l'interior hi viatjaven tres noies. La més gran, la conductora, era menor d'edat —disset anys— així com les dues acompanyants, de setze i catorze, totes elles veïnes del mateix municipi.

 

Els agents han instruït les diligències policials per conduir un vehicle una persona menor sense carnet, les quals han estat remeses a la Fiscalia de Menors. Posteriorment, han deixat les tres menors sota custòdia dels seus pares o tutors legals. El vehicle va ser lliurat al pare de la conductora, que n'és el titular.