S'esfondra parcialment la teulada d'una casa del carrer Migdia, a Ulldecona

Els fets s'han produït durant la matinada d'avui dissabte, 14 de setembre | No hi ha hagut persones ferides ni desallotjades
Imatge de l'edifici afectat, al carrer Migdia | Google Maps

 

Ensurt al poble d’Ulldecona, a la comarca del Montsià. Durant la matinada d’avui dissabte, 14 de setembre, la teulada del número 23 del carrer Migdia s’ha ensorrat parcialment, afectant la planta superior de l’immoble.

Segons han informat els Bombers de la Generalitat, que han rebut l’avís a la 1.41 hores, l’esfondrament també ha provocat danys a la paret orientada al carreró de Roquefort. No hi ha hagut ferits ni evacuats, tot i que els veïns del costat han dormit en una habitació més allunyada de la casa afectada, per precacuió.

L'edifici, abalisat a l'espera d'inspeccions

L’habitatge esfondrat, de dues plantes i uns 200 metres quadrats, ha quedat abalisat, a l’espera de les primeres inspeccions per part dels tècnics municipals. Malgrat que en el moment dels fets a l'immoble no hi havia ningú, els Bombers no han pogut confirmar que estigués deshabitat.

Arran de l’esfondrament, Mossos d’Esquadra, Policia Local, Sistema d’Emergències Mèdiques i els mateixos Bombers han acudit al lloc dels fets.

"👏 En marxa una novedosa tècnica per detectar musclo zeba als embassaments de l'Ebre" "❗Indignació a la Terra Alta per l'avanç en la tramitació de dos nous parcs eòlics"