El Govern planteja usar els busos escolars per traslladar temporers a la campanya de fruita a la Ribera d'Ebre

Les necessitats de mà d'obra estan garantides a l'Ebre per començar la campanya a finals d'abril
El Govern planteja usar els busos escolars per traslladar temporers a la campanya de fruita dolça a la Ribera d'Ebre | ACN

La campanya de la fruita dolça a la Ribera d'Ebre, una de les més primerenques del país, començarà a finals d'aquest mes d'abril i el Govern ultima els detalls per garantir la seguretat dels treballadors a l'hora d'allotjar-se i desplaçar-se als camps.

El trasllat dels temporers des del nord de Castelló o el sud de les Terres de l'Ebre es planteja fer-lo amb els busos escolars que estan ara fora de servei pel confinament. Amb el requeriment de no omplir més d'un terç de la capacitat dels vehicles permetria mantenir les distàncies de seguretat. A la Ribera d'Ebre hi haurà suficients treballadors per a la collita. La peonada, depenent del moment de recol·lecta, és d'entre 1.200 i 1.700 treballadors.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

"🍇🍷Bones notícies per als vins de la Terra Alta" "🌧XIFRES HISTÒRIQUES: Un trimestre rècord de pluges a les Terres de l'Ebre"