Sis identificats per arrencar pancartes a favor dels presos de l'Ajuntament d'Amposta

L'alcalde del municipi, Adam Tomàs, ha qualificat el fet de «lamentable»
Identifiquen sis individus que arrencaven pancartes a favor dels presos de la façana de l'Ajuntament d'Amposta | TarragonaDigital

 

La Policia Local d'Amposta ha identificat aquesta matinada de dimecres sis membres de les anomenades 'Brigadas de limpieza' que intentaven arrencar pancartes a favor dels presos independentistes de la façana de l'Ajuntament, segons ha informat l'alcalde de la capital del Montsià, Adam Tomàs.

El mateix batlle ha indicat, a través d'un missatge al seu compte de Twitter, que els sis individus procedien del Camp de Tarragona. «És lamentable aquest intent d'eliminar símbols aprovats per acord de plenari i que llueixen en un edifici institucional», ha afegit la màxima autoritat política municipal d'Amposta.

L'arrencada de pancartes, constant als municipis tarragonins

El cas de l'Ajuntament d'Amposta no és l'únic que s'ha produït a les comarques de Tarragona. De fet, des de fa mesos que aquest tipus d'accions es van repetint arreu de les comarques tarragonines, així com arreu del territori català. Torredembarra és una de les poblacions on la pancarta de «Llibertat presos polítics» ha sigut arrencada més d'una vegada.

Fa dos mesos, a principis del passat mes de desembre, l'equip de govern torrenc penjava per tercera vegada la pancarta a la façana de l'ajuntament, després que ja en dues ocasions anteriors, un grup de persones encaputxades arrenquessin i robessin la pancarta. L'Ajuntament de Torredembarra penjava per primera vegada la pancarta a favor dels presos polítics el passat 13 d'abril, després que el ple de la Torre ho aprovés el mes de març. 

També et pot interessar...

"ATENCIÓ: Dues persones ferides després d'una col·lisió frontal a la T-331, a l'Ebre" "ATENCIÓ: El govern espanyol demana retirar vestigis franquistes a 656 ajuntaments!"