Incendi a l'Ajuntament de Tortosa mentre 1.700 usuaris es queden sense llum

L'incendi s'ha proclamat a la sala de transformadors i els tècnics revisen si ha afectat una de les subestacions elèctriques de la ciutat
S'ha incendiat la sala de transformadors de l'Ajuntament de Tortosa | ACN

 

La sala de transformadors de l'Ajuntament de Tortosa ha començat a treure un espès fum negre a causa d'un incendi. Els treballadors del consistori ebrenc han estat desallotjats per precaució i 1.700 usuaris de la xarxa elèctrica s'han quedat sense llum. Els tècnics estan revisant si les flames que sortien del transformador situat a l'edifici de l'ajuntament, té a veure amb l'afectació elèctrica.

S'incendia la sala de transformadors de l'Ajuntament de Tortosa

A tres quarts d'onze del matí, els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís que hi havia un incendi a l'edifici de l'Ajuntament de Tortosa. De resultes d'aquest incident, s'han traslladat fins al lloc dels fets quatre dotacions per apagar les flames que sortien de la sala de transformadors.

Segons han informat els Bombers a aquest mitjà, tot el personal que hi havia treballant a l'ajuntament ebrenc, ha estat desallotjada per precaució. Tanmateix, a les 11.16 han donat per controlar l'incendi i una dotació ha tornat al parc. Des d'aquest moment, han procedit a ventilar del fum que hi havia dins l'edifici.

1.700 usuaris es queden sense llum a Tortosa

Al mateix moment que ha succeït l'incendi a l'Ajuntament de Tortosa, gairebé 1.700 usuaris es queden sense llum. L'avaria elèctrica ha afectat els barris de Ferreries i Remolins i la zona centre de la capital del Baix Ebre. A més, els tècnics de la companyia estan buscant l'origen de l'avaria per solucionar-ho.

A més, també estan revisant si aquest succés ha estat a causa del foc que s'ha calat en la sala de transformadors de l'edifici del consistori o si és un fet aïllat a la ciutat que està afectant una de les subestacions.

"ATENCIÓ: Alfons Montserrat renuncia a l'alcaldia d'Alcanar" "Tres olis tarragonins a la guia dels millors del món"