Incendi al costat de l'autopista AP-7, entre l'Ampolla i Tortosa

S'ha incendiat un camp de conreus a prop d'aquesta via al seu pas per les Terres de l'Ebre
Incendi al costat de l'autopista AP-7 entre l'Ampolla i Tortosa | Cedida

 

Aquest migdia del dimecres, 18 de juliol, s'ha incendiat una zona de conreus al costat de l'autopista AP-7, entre les poblacions de les Terres de l'Ebre de l'Ampolla i Tortosa. Així doncs, segons informen els Bombers de la Generalitat, s'ha enviat una dotació per extingir l'incendi que ha començat a prop de les dues del migdia.

A hores d'ara, no hi ha cap afectació al Trànsit d'aquesta via, tot i que el foc està bastant pròxim a la carretera, i es pot circular amb normalitat.

Crema un camp de conreus al seu pas per l'AP-7 a les Terres de l'Ebre

Eren vora les dues del migdia d'aquest dimecres, quan una zona de conreus al costat de l'autopista AP-7 ha començat a cremar, en el seu pas per les comarques de les Terres de l'Ebre, concretament entre els municipis del Baix Ebre de l'Ampolla i Tortosa.

Per evitar que s'expandeixi el foc, segons els Bombers de la Generalitat, s'ha enviat una dotació per acabar amb les flames que hi ha al costat d'aquesta via. A més, en estar a prop de l'autopista, podia veure's afectat el trànsit, però a hores d'ara no hi ha hagut cap afectació en cap dels dos sentits de la carretera, segons ha explicat Trànsit.

Un incendi forestal a Tivissa fa menys d'una setmana

El passat 13 de juliol, els Bombers van haver d'actuar en un incendi que es va declarar a Tivissa, a la comarca de la Ribera d'Ebre. El foc, que es va produir en una zona forestal i muntanyosa de difícil accés va desplegar un total de vint dotacions.

En aquest sentit, en van ser catorze de terrestres i sis d'aèries, les quals van dur a terme les tasques d'extinció. Així doncs, els Bombers van poder estabilitzar l'incendi al voltant de dos quarts de tres del migdia.

"Inés Arrimadas estarà a les Festes del Renaixement de Tortosa" "Salven una nena de 4 anys en una platja del Delta de l'Ebre"