Imatge del camió incendiat a l'AP-7

Crema un camió a l'autopista AP-7 a Freginals

Els Bombers estan treballant per extingir l'incendi amb quatre dotacions

Un camió que transportava en el remolc matèria tèxtil ha començat a cremar a l'autopista AP-7, dins del terme municipal de Freginals. Els Bombers de la Generalitat han desplaçat quatre dotacions per extingir l'incendi que s'ha creat al remolc, per una avaria mecànica. El servei d'emergències ha rebut l'avís d'aquest incident als voltants d'un quart de vuit de la tarda. Afortunadament, a causa d'aquest incident no hi ha hagut cap ferit. A més, han desenganxat la tractora del remolc i està aïllada sense perill.

A causa d'aquest incident, s'ha tallat el trànsit a l'autopista AP-7 en el punt quilomètric 333 d'aquesta via, en sentit Tarragona. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, els vehicles s'han hagut de desviar per Vinaròs i s'han registrat fins a 4 quilòmetres de retencions.

Retencions per un camió incendiat a l'AP-7

És el segon incident d'aquesta mena que registra l'AP-7 aquesta setmana, i és que ahir dilluns 10 de desembre al voltant de les deu del matí, un altre camió de característiques similars es va incendiar; en aquella ocasió al terme municipal de Castellet i la Gornal.

L'incendi va provocar fins a tres quilòmetres de cua, a més a més d'haver-se de tallar dos carrils en sentit sud per tal de poder controlar el foc i retirar el vehicle de la calçada. Unes tasques que van recaure en les tres dotacions de Bombers que es van desplaçar fins al lloc dels fets, on també van haver d'apagar els matolls del costat de la via, que havien començat a cremar.

El camió ha quedat completament calcinat, segons han informat els Bombers
El camió ha quedat completament calcinat, segons han informat els Bombers | Bombers de la Generalitat

Comentaris