Crema la cuina d'un habitatge d'Amposta

S'ha cremat el motor de dues neveres | Dues persones traslladades a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa
Crema el motor de dues neveres d'una casa a Amposta | TarragonaDigital

 

Ensurt durant la nit de dissabte, 21 de setembre a Amposta. Els Bombers de la Generalitat han treballat en un incendi al carrer Eugenio Ribera, on s'estava cremant una cuina. En conseqüència de l'incident, les dues persones que hi havia en el pis han estat traslladades a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Dues persones a l'hospital per inhalació de fum

El servei d'emergències va alertar de l'incendi poc després de les deu de la nit del dissabte. El foc va començar a la cuina del número 33 del carrer Eugenio Ribera d'Amposta, quan el motor de dues neveres es va incendiar.

Fins al domicili, de planta baixa i un primer pis, van anar cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat per apagar les flames de l'incendi, però els propietaris van aconseguir-ho que arribessin els bombers. Hi havia molt de fum i una temperatura molt alta, pel qual van ventilar l'habitatge..

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) van atendre les dues persones que vivien en la casa i, posteriorment, van ser traslladades fins a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa per inhalació de fum, amb un pronòstic menys greu.

"🚒 S'ensorra la teulada d'una casa a Santa Bàrbara" "❗BONES NOTÍCIES: Els afectats de l'incendi de la Ribera d'Ebre rebran ajudes"