Cremen dues embarcacions a Sant Carles de la Ràpita

Els fets van passar durant la nit d'ahir diumenge, 17 de març | Els Bombers hi van enviar dues unitats i van poder sufocar les flames en una hora
Els Bombers, en una imatge d'arxiu | Bombers de la Generalitat

 

 

Durant la nit d’ahir diumenge, 17 de març, un incendi va cremar dues barques a l’exterior d’una nau de reparació d’embarcacions situada a Sant Carles de la Ràpita, a la comarca del Montsià.

 

El foc es va produir al carrer de les Delícies, al voltant de les onze de la nit, i els Bombers de la Generalitat van enviar-hi dues unitats. Les flames van afectar dues embarcacions amb motor forabord i, afortunadament, no hi va haver ferits.

 

 

 

Imatge de l'incendi al Coll de l'Alba, al terme municipal de Tortosa | Bombers de la Generalitat

 

Incendi de vegetació a Tortosa

Durant el migdia d'ahir diumenge, 17 de març, un incendi va cremar 5.000 metres quadrats de conreus abandonats a la zona del Coll de l'Alba, al terme municipal de Tortosa, al Baix Ebre.

 

Els serveis d'emergència van rebre l'avís del foc pocs minuts després de les dotze del migdia i els Bombers de la Generalitat van activar fins a sis dotacions terrestres. En l'incendi hi va treballar el Grup de Recolzament d'Actuacions Forestals (GRAF) i les flames es van donar per estabilitzades cap a dos quarts de dues.

 

 

Les flames afecten uns conreus abandonats

El terreny afectat, una zona de conreus abandonats i plena de vegetació, forma part de la Serra del Coll de l'Alba, situada a uns set quilòmetres de la capital del Baix Ebre.

 

 

També et pot interessar: