GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Estabilitzat l'incendi forestal de Corbera d'Ebre, a la Terra Alta

Deu dotacions dels Bombers han treballat al lloc dels fets | La proximitat amb diversos camps de conreu ha facilitat el control de les flames
Al voltant de les 18.00 hores, els Bombers han donat l'incendi per controlat | Twitter / @bomberscat

 

 

Nou incendi forestal a les Terres de l’Ebre. Durant la tarda d’avui dijous, 27 de juny, un foc s’ha desenvolupat entre Corbera d'Ebre i la Fatarella, a la zona del parc eòlic. Les flames han cremat terreny forestal envoltat de camps de conreu, cosa que n'ha facilitat el control.

 

Els serveis d'emergència han rebut l'avís a les 15.26 hores i els Bombers de la Generalitat hi han treballat amb una desena de dotacions —una aèria i amb el suport de la Unitat Militar d'Emergències. Els Mossos d'Esquadra també han acudit al lloc dels fets.

 

L'incendi, controlat

Passades les sis de la tarda, els Bombers han donat l'incendi per estabilitzat. Segons els Agents Rurals, el foc ha afectat unes 2 hectàrees de terreny. 

 

 

La TV-7333 i la TV-7331, reobertes

Arran d'aquest foc, les carreteres TV-7333 i la TV-7331, entre la Fatarella i Vilalba dels Arcs, havien quedat tallades a la circulació i no s'han reobert fins a dos quarts de set de la tarda, quan l'incendi s'ha pogut controlar.

 

 

 

 

 

 

També et pot interessar