S'incendia el fons d'un barranc entre Caseres i Bot

Els Bombers han activat deu dotacions terrestres i un helicòpter bombarder
Els Bombers han activat a deu dotacions a més de l'helicòpter bombarder | bombers

 

Els Bombers de la Generalitat estan treballant en l'extinció d'un incendi forestal entre els municipis de la Terra Alta de Bot i Caseres. En aquest sentit, les flames estan afectant el fons d'un barranc al costat d'una pista forestal entre els dos municipis ebrencs. 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

  

Segons informacions dels Bombers, l'incendi està cremant a baixa intensitat. Tanmateix, s'han activat un total de deu dotacions terrestres per treballar en l'incident, a més de l'helicòpter bombarder. El servei d'emergències ha alertat d'aquest incident quan faltaven pocs minuts per a les cinc de la tarda d'aquest dijous, 7 de març. 

Crema el fons d'un barranc entre Caseres i Bot | Bombers

 

Cremen 1,4 hectàrees a la Terra Alta

Els Bombers han tingut molta feina durant la tarda per l'incendi que afectava en una zona forestal de la Terra Alta, entre Bot i Caseres. Als voltants de les set de la tarda, però, han informat que s'ha retirat de la zona l'helicòpter bombarder, ja que l'evolució del foc era molt favorable. En aquest sentit, segons les primeres dades que han donat els Bombers de la Generalitat haurien cremat un total d'1,4 hectàrees del barranc al costat de la pista forestal entre tots dos municipis de la comarca de la Terra Alta.

"INDIGNANT: L'amo d'un kebab de l'Ebre «explota» un treballador i li demanen presó" "Llistes electorals d'Amposta per les eleccions municipals 2019"