Imatge d'arxiu del trasllat de l'acusat per la mort de la seva parella a Vinaròs

Un jurat declara culpable l'acusat de matar la seva parella a Vinaròs, esquarterar-la i enterrar-la al Montsià

Els fets es van produir l'any 2019 | Fiscal i acusació popular demanen 25 anys de presó i la defensa, la lliure absolució

Un jurat popular ha declarat aquest dijous, 18 de febrer, culpable per unanimitat l’acusat de matar el 2019 la seva parella a Vinaròs (Castelló), esquarterar-ne el cadàver i enterrar les restes mortals en una fossa a Ulldecona, a la comarca del Montsià. Segons han informat fonts judicials, els membres del jurat consideren provat que ha existit traïdoria i, tal com sol·licitava la lletrada de l’acusació particular, Laura Quesada, acarnissament. Així mateix, consideren que són pertinents els agreujants de gènere i parentesc. Ara, el magistrat-president haurà de dictar sentència d’acord amb el veredicte del tribunal popular.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

La mare de la víctima va assegurar durant el judici, que va començar dilluns a l’Audiència Provincial de Castelló, que estava «preocupada» perquè la seva filla «tenia por» i que en les últimes converses que van mantenir abans dels fets li va dir que la seva mort seria en mans del processat. Va explicar que, tot i que en aquell moment no es va prendre seriosament les paraules de la filla, quan van informar-la de la desaparició va pensar immediatament en l’acusat.

El fiscal i l’acusació particular demanaven inicialment 25 anys de presó per a l’acusat per un delicte d’assassinat, mentre que la defensa demanava la seva lliure absolució.